Ben jij op zoek naar een praktische training die je benodigde kennis en vaardigheden biedt over basis boekhouding? Dan is onze training precies wat je nodig hebt. De volgende modules zijn onderdeel van de training: basisboekhouding plus valkuilen, vereisten van een factuur, btw-aangifte, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Onze training biedt een interactieve leerervaring waarmee je de aspecten van financieel beheer beter kunt begrijpen, inclusief boekhouding, belastingaangiftes en facturering. Elke trainingsmodule biedt praktische kennis en vaardigheden die je direct kunt toepassen in de praktijk. We leren je niet alleen de basisprincipes, maar bieden ook inzicht in veel voorkomende valkuilen en handige tips om je financiële zaken nog beter te beheren.

Onze trainers zijn ervaren professionals in hun vakgebied en zorgen ervoor dat je de kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Mis deze kans niet om je financiële vaardigheden te verbeteren en je bedrijf op te schalen. Meld je nu aan voor onze training en krijg toegang tot alle vijf trainingsmodules en leer alles wat je nodig hebt om je financiën efficiënt te beheren!

Voor wie?

Er zijn geen toelatingseisen. De cursus basiskennis boekhouden is voor een ieder geschikt die zijn financiële en boekhoudkundige kennis en vaardigheden wil verbeteren.

Leervorm

Dit betreft een training in de vorm van digitale e-learning modules.

Leerdoelen

Je kent en kunt na deelname aan deze digitale training

 • De basisprincipes en definities van boekhouden
 • Door middel van praktische voorbeelden en oefeningen bouw je kennis op in het bijhouden van je boekhouding en verbeter je je financiële vaardigheden. Tijdens onze training over basisboekhouden en valkuilen bij boekhouding, leer je onder andere
 • Hoe je journaalposten moet maken en toepassen in de boekhouding.
 • Veelvoorkomende fouten en valkuilen bij het bijhouden van de boekhouding en hoe je deze kunt vermijden.
 • Hoe je de boekhouding effectief kunt organiseren en bijhouden om te voldoen aan wettelijke en fiscale vereisten.
 • Vereisten aan (verkoop)facturen en BTW-aangifte
 • hoe je correct btw-aangifte kunt doen en fouten kunt vermijden die leiden tot onnodige boetes en vertragingen.
 • praktische kennis en vaardigheden om te begrijpen hoe de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting werken en hoe je ze effectief kunt beheren.
 • hoe je de belastingaangifte invult en welke aftrekposten je kunt gebruiken om de belasting te verminderen

Certificaat

Na afronding van de digitale modules word je kennis getoetst met een toets. Bij succesvol afronden ontvang je een certificaat.

Lesmateriaal

Al het lesmateriaal is inclusief. Je ontvangt de casussen, opdrachten en toetsen binnen de de digitale leeromgeving.

Studiebelasting

De studiebelasting bedraagt gemiddeld 3 uur per week gedurende een periode van 3 maanden. Je kunt de modules in zelfgekozen tempo volgen. Na 3 maanden stopt de persoonlijke begeleiding. De toegang tot het digitale lesmateriaal behoudt u (incl. toekomstige updates).

Kosten

De kosten bedragen €997,- exclusief 21% BTW.

Over de trainers

De training is zorgvuldig samengesteld door specialisten uit de praktijk. Met jarenlange ervaring in de accountancysector bij een van de Big 4-accountantskantoren zijn de trainers bij uitstek geschikt op de materie omtrent basis boekhouding op een laagdrempelige manier te presenteren.

Overige relevante informatie

Het gaat om een volledig digitale training die u kunt volgen in onze Learning Management System (LMS), welke is ontwikkeld door Thrive Themes. Onze trainingen worden gehost op een dedicated server van Transip met een uptime van 99%. In het uitzonderlijke geval dat onze servers tijdelijk offline zijn zullen er alternatieve mogelijkheden aangeboden worden om de trainingen digitaal te kunnen volgen.

Je hebt onbeperkt lifetime toegang tot de training (incl. toekomstige updates). Wel is het belangrijk om te weten dat vanaf het moment dat de e-learnings beschikbaar wordt in je leeromgeving je recht op persoonlijke ondersteuning via Teams / Zoom hebt gedurende 3 maanden in de wekelijkse live sessies via Zoom. Er zijn voldoende alternatieve mogelijkheden om vragen te stellen per e-mail.

NEFIN houdt zich aan de gedragscode NRTO. Bekijk deze hier. De algemene voorwaarden van NRTO zijn tevens van toepassing. Bekijk deze voor consumenten en zakelijk hier. Benieuwd hoe we met uw privacy omgaan? Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Naast de standaardevaluatiemoment na afronding van de cursus voeren we één keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten om de kwaliteit te borgen. Je kunt gevraagd per e-mail gevraagd worden om daar aan mee te doen.  De resultaten van het onderzoek gebruiken we om het product te verbeteren!

Garanties

Weet ook dat we als NRTO lid beschikken over een klachtenregeling en aangesloten zijn bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. We doen er alles aan om het te voorkomen, maar het is goed om te weten dat je een klachtrecht hebt en dat er ten alle tijd een beroepsmogelijkheid bestaat bij een onafhankelijke partij.

Betaalmogelijkheden

Je kunt betalen op de volgende manieren:

 • iDEAL
 • PayPal (op aanvraag per e-mail aan info@nefin.nl)
 • Bancontact
 • Op rekening binnen 30 dagen na aanschaf (op aanvraag per e-mail aan info@nefin.nl)

Zakelijke klanten ontvangen binnen 7 dagen na aanschaf een BTW-factuur!

Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden voor de digitale training. Eerst volgende startmoment is 1 juni 2023. Je kunt de training met het STAP-budget volgen!

Cursus – Basiskennis Boekhouden STAP

Geboortedatum(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Startdatum opleiding(Vereist)
Hidden
Einddatum opleiding(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden