NE Financial Consultancy & Training (“NEFIN”) is in eerste instantie opgericht met de missie en visie om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van het jonge KYC / CDD vakgebied waarin de werkgelegenheid afgelopen jaren – mede door aangescherpte toezicht vanuit de DNB en AFM – sterk is toegenomen.

Het is ons doel om daarom met onze compliance trainingen voor (young) professionals bij te dragen aan continue kennisontwikkeling in een vakgebied dat elke dag in ontwikkeling is. Inmiddels bevinden we ons in de groeifase met in 2023 een sterke uitbreiding in ons trainingsaanbod. In samenwerking met geselecteerde ketenpartners bieden we uiteenlopende financiële trainingen aan op het gebied van o.a. boekhouden, accounting, online marketing, e-commerce en cryptovaluta.

Mr. drs. Nabil el Issati, oprichter NE Financial Consultancy & Training (Linkedin)

Over Nabil el Issati

Nabil el Issati heeft een multidisciplinaire achtergrond op het gebied van zowel (bedrijfs)economie en rechten. In 2015 rondde hij de bachelor Bedrijfseconomie en de bachelor Rechtsgeleerdheid af. Daarna volgden masters in financieel recht, fiscaal recht, auditing & control in 2016 en een post-master tot registeraccountant.

Nabil startte als financieel auditor bij PwC (+/- 4 jaar) in 2016. Later richtte hij NE Financial Consultancy & Training op, waarin hij zich in de afgelopen 3,5+ jaar heeft ontwikkeld tot specialist op het gebied van KYC / CDD / AML. Met de jarenlange ervaring op het gebied van de Wwft en Sanctiewet (still counting) en met coaching, feedback en opleidingservaring is hij bij uitstek geschikt om trainingen op het gebied van KYC / CDD te verzorgen.