Van financiële experts wordt verwacht dat zij inzicht hebben in hun klanten. Over de reden waarom zij voor de bank hebben gekozen, de producten die ze afnemen, hun verdienmodel en transacties. Dit vormt in samenhang het klantbeeld. Op basis hiervan kun je de klant enerzijds goed bedienen, maar voldoe je ook aan wettelijke verplichtingen in het kader van de Wwft.

Het is cruciaal om inzicht te krijgen in de (mogelijke) risico’s die een cliënt voor zichzelf vormt. Door deze risico’s serieus te nemen en er adequaat mee om te gaan, draag je bij aan het herstel van de integriteit van de financiële sector als geheel.

Het is de taak van de analist om zijn/haar review op een adequate wijze schriftelijk vast te leggen. Dat is een vak op zich. In deze masterclass leer je hoe je een goede review schrijft aan de hand van het piramidaal model. Deze e-learning is ontwikkeld door een ervaren CDD specialist.

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor analisten die reviews schrijven binnen het KYC / CDD domein. Ook is dit geschikt voor personen die in de nabije toekomst een rol als KYC / CDD analist ambiëren is dit een geschikte training.

Leervorm

Dit betreft een training in de vorm van een e-learning.

Leerdoelen

Je kent en kunt na deelname aan de e-learning:

  • Ken je de rol en het doel van reviews in het continue cliëntenonderzoekproces.
  • Ben je alert op veelvoorkomende missers bij het schrijven van reviews.
  • Kun je je onderzoeksvragen en conclusie to-the-point en objectief beargumenteren.
  • Kun je argumenten onderbouwen met bevindingen ingekort tot de risicogerichte essentie.
  • Weet je hoe je je onderzoek methodisch aanpakt ter voorbereiding op het schrijven van een review.

Certificaat

Na afronding van de e-learning ontvang je een certificaat van deelname.

Verwacht niveau

Voorwaarde voor deelname aan deze e-learning is dat je beschikt over een basis kennisniveau van CDD/KYC en minimaal HBO/WO-werk en denkniveau.

Lesmateriaal

Voor deze e-learning is geen lesmateriaal van toepassing.

Studiebelasting

De studiebelasting bedraagt 15 uur (inclusief toets).

Kosten

De kosten bedragen €1029,- exclusief 21% BTW.

Overige relevante informatie

Het gaat om een volledig digitale trainingen die u kunt volgen in onze Learning Management System (LMS), welke is ontwikkeld door Thrive Themes. Onze trainingen worden gehost op een dedicated server van Transip met een uptime van 99%. In het uitzonderlijke geval dat onze servers tijdelijk offline zijn zullen er alternatieve mogelijkheden aangeboden worden om de trainingen digitaal te kunnen volgen.

Je hebt onbeperkt lifetime toegang tot de training (incl. toekomstige updates). Wel is het belangrijk om te weten dat vanaf het moment dat de e-learning beschikbaar wordt in je leeromgeving je recht op persoonlijke 1-op-1 ondersteuning via Teams / Zoom hebt gedurende 4 weken en maximaal 30 minuten. Er zijn voldoende alternatieve mogelijkheden om vragen te stellen per e-mail en gedurende 2-wekelijkse live sessies!

NEFIN houdt zich aan de gedragscode NRTO. Bekijk deze hier. De algemene voorwaarden van NRTO zijn tevens van toepassing. Bekijk deze voor consumenten en zakelijk hier. Benieuwd hoe we met uw privacy omgaan? Bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Naast de standaardevaluatiemoment na afronding van de cursus voeren we één keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten om de kwaliteit te borgen. Je kunt gevraagd per e-mail gevraagd worden om daar aan mee te doen.  De resultaten van het onderzoek gebruiken we om het product te verbeteren!

Garanties

Weet ook dat we als NRTO lid beschikken over een klachtenregeling en aangesloten zijn bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. We doen er alles aan om het te voorkomen, maar het is goed om te weten dat je een klachtrecht hebt en dat er ten alle tijd een beroepsmogelijkheid bestaat bij een onafhankelijke partij.

Betaalmogelijkheden

Je kunt betalen op de volgende manieren:

  • iDEAL
  • PayPal (op aanvraag per e-mail aan info@nefin.nl)
  • Bancontact
  • Op rekening binnen 30 dagen na aanschaf (op aanvraag per e-mail aan info@nefin.nl)

Zakelijke klanten ontvangen binnen 7 dagen na aanschaf een BTW-factuur!

Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden voor de e-learning. Deze is ook direct na bestelling beschikbaar in jouw leeromgeving en gaat vanwege het digitale vorm gegarandeerd door!

Klik hier om aan te melden!