KYC/CDD

KYC / CDD 

KYC (Know Your Customer) en CDD (Customer Due Diligence) zijn termen die steeds belangrijker worden in de financiële wereld. Het gaat hierbij om het kennen van de klant en het voorkomen van risico's zoals fraude, witwassen en financiering van terrorisme. Op deze manier kunnen financiële instellingen voldoen aan de steeds strenger wordende wet- en regelgeving op het gebied van KYC/CDD.  Check ons meest actuele aanbod aan KYC / CDD trainingen

Finance

Finance

Momenteel biedt NEFIN een training basis boekhouden aan binnen de categorie Finance. Er zijn momenteel trainingen in ontwikkeling op het gebied van uiteenlopende onderwerpen, waaronder PowerBI en Excel, maar ook crypto en accounting. Bekijk hieronder ons meest actuele aanbod.

E-commerce & Marketing

E-commerce & Marketing

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf dat online zaken doet. Het creëren van een online aanwezigheid en het aantrekken van potentiële klanten is van groot belang om te kunnen groeien en concurreren in de markt.

Om deze reden worden er steeds meer trainingen aangeboden op het gebied van online marketing. Deze trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om een effectieve online strategie te ontwikkelen en uit te voeren. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadverteren (SEA) kunt toepassen, hoe je sociale media kunt gebruiken voor marketingdoeleinden, en hoe je e-mailmarketing kunt inzetten.

Bekijk ons meest actuele aanbod op het gebied van e-commerce en online marketing. 

Er zijn op dit moment nog geen trainingen op het gebied van online marketing en e-commerce beschikbaar.